Bagom KulturStationen 

KulturStationen i Humlebæk er en almenoplysende forening, hvis formål er at medvirke til at udvikle Humlebæk Centrum - arkitektonisk, byplanmæssigt og kulturelt.

Grundstenene til foreningen blev lagt, da en gruppe Humlebæk-borgere samledes for 5-6 år siden. Vores udgangspunkt var, at vi alle syntes at Humlebæks centrum havde et stort potentiale og mange uudnyttede muligheder. Her er mange menneskelige ressourcer samlet. Her er kultur og natur: Vi har Louisiana, Krogerup Højskole, Aarstiderne, skove, strande, marker og havne. 
Men byens centrum levede ikke op til sit potentiale. Centret var nedslidt, posthuset lukket, biblioteket og daginstitutioner var i spil og hvad var planen med vartegnet Humlebæk Station og området foran Stationen? Kunne der ikke ske mere?


Gruppen mente, at her var – og er - et stort potentiale, men hvordan kunne vi videreudvikle den by, så vi også fremover gerne vil leve og bo her, og hvordan kunne vi understøtte Humlebæk som kulturby?

 

Efter mange møder i små og større forsamlinger, tilbød Fredensborg Kommune os nøglerne til posthuset, så vi kunne samle kræfter i Humlebæk om at udvikle Humlebæk Centrum og samtidig afprøve hvilke kulturaktiviteter, der var grundlag her i Humlebæk. 

I november 2017 stiftede vi foreningen KulturStationen. Vi fik nøglerne til posthuset i december, og vi åbnede på KulturStationen i marts 2018. 

-------------------

Vil du være med til at udvikle din by og støtte KulturStationens formål, er det en god anledning til at melde dig ind i foreningen.  

Og har du forslag til aktiviteter eller arrangementer, så finder du en vejledning under ’aktiviteter’. Her finder du også de planlagte arrangementer i kalenderen. Den bliver hele tiden opdateret med nye, spændende aktiviteter.

Vil du I kontakt med foreningen, kan du altid kontakte formanden – find hendes kontaktinfo nederst på siden.

Foreningen

KulturStationen3050.dk

Humlebæk Center 44

3050 Humlebæk

Kontakt

Follow us

  • Facebook Social Ikon